Portofoliul Spiegelberg în Monitorizarea intracraniană și intra-abdominală reprezentat în România de Enlife Solutions

Compania Spiegelberg a fost înființată în 1986 la Hamburg și de atunci proiectează, produce și vinde tehnologie medicală de ultimă generație. Spiegelberg este specializată în monitoare ICP, sonde ICP, catetere și truse EVD și catetere IAP. Spiegelberg este acum un brand internațional care vinde dispozitive în peste 40 de țări.

Cu Spiegelberg aveți avantajul calității germane, cunoscută în toată lumea pentru fiabilitate și precizie. Certificarea programului de management al calității de către DIN EN ISO 13485 confirmă acest lucru. Inovația este rareori produsul muncii singure, ci mai degrabă rezultatul unor parteneriate constructive, aceștia lucrând împreună cu instituții de cercetare acreditate, specialiști în neurochirurgie și spitale germane de conducere și spitale universitare.

Doar cu angajații mulțumiți tratați cu corectitudine și respect este posibil pentru noi să fabricăm tehnologie medicală inovatoare pentru neurochirurgie. Neurochirurgii și profesioniștii din domeniul medical au încredere în calitatea înaltă și funcționarea simplă a dispozitivelor noastre și în beneficiile pentru pacienți.
Toate dispozitivele Spiegelberg au fost proiectate pentru siguranță în diagnostic, tratament minim invaziv și îmbunătățirea sănătății pacienților. Îmbunătățim continuu calitatea dispozitivelor noastre și cercetăm continuu soluții de inginerie medicală care să ajute oamenii.
” (Spiegelberg, Germania)

Spiegelberg vă oferă, prin intermediul Enlife Solutions, următoarele soluții:

1. Soluții pentru măsurarea presiunii intracraniene și intraabdominale 

  • Monitor pentru măsurarea presiunii intracraniene

Monitorul de presiune intracraniană (ICP) se utilizează pentru a monitoriza presiunile ventriculare, parenchimatoase și epidurale. Toate monitoarele ICP sunt compatibile cu majoritatea monitoarelor standard pentru pacienți. Rezultatele precise de măsurare și analiză a datelor oferă măsurători precise, rezultate datorită recalibrării periodice și automate.
Interfața digitală permite transferul valorilor măsurate la un computer pentru analiza datelor. Software-ul optional si disponibil ICP-Lab poate fi utilizat în acest scop.

Monitor presiune intracraniana Enlife

Sonda ventriculară Silverline® este fixata pe calvaria cu ajutorul unui bolt cranian, are lungimea implantabila de 70 mm și diametrul exterior de 2,7 mm. Are un număr de deschideri de 12 și prezintă marcaje de adâncime la 50–60-70 mm.

Material: poliuretan radio-opac, cu acoperire antimicrobiană din argint

Sonda ventriculara cu bolt cranian Enlife

Sonda epidurală este utilizată postoperator după trepanări mai mari. Sonda este poziționată direct sub lamboul osos. După mobilizarea unei suprafete suficient de mari a durei, sonda epidurală poate fi introdusă prin orificiul de bavură dintre dura și osul cranian. Sonda are lungimea implantabila de 200 mm și diametrul exterior de 2 mm.

Material: poliuretan radio-opac

Sonda epidurala Enlife

Cateterul IAP măsoară continuu presiunea intraabdominală prin punga de aer situată la vârful cateterului și este compatibil cu toate Monitoarele ICP. Atunci când se utilizează sistemul de măsurare Spiegelberg IAP, cateterul este introdus în cavitatea gastrică prin nasul sau gura pacientului ca un tub gastric. Cateterul are lungimea implantabila de 650 mm, diametrul exterior de 3,3 mm și un număr de deschideri de 4.

Material: poliuretan radio-opac

Cateter presiune intraabdominala Enlife

Sonda parenchimală cu bolt cranian măsoară presiunea intracraniană parenchimală. Sonda este fixata în parenchim cu un șurub care este inserat în calvaria. Sonda are lungimea implantabila de 40 mm și diametrul exterior de 1,3 mm.

Material: poliuretan radio-opac

Sonda parenchimala bolt cranian Enlife

2. Soluții pentru drenajul ventricular extern și drenajul lombar extern

Cateterul de drenaj ventricular Silverline® este utilizat pentru drenarea LCR pentru a reduce presiunea intracraniană crescută. Indicațiile pot include hemoragia subarahnoidă, traumatism cerebral traumatic și hidrocefalie acută. Acesta prezintă un vârf rotund închis cu gradări de adâncime etichetate. Toate Cateterele de drenaj ventricular Silverline® încorporează un aditiv de argint cu rolul de a reduce posibilitatea compromitere microbiana. Se livrează cu o mandrină, un trocar, un conector Luer lock, o sutură cu atașament cu fante și un capac de etanșare.

Cateterul de drenaj ventricular este fixat pe calvaria cu un șurub cranian. După realizarea unei găuri și dura este deschisă, cateterul este introdus în ventricul. Șurubul este apoi glisat peste cateter și înșurubat în calvaria. Cateterul este apoi fixat cu o piuliță de blocare.

Material: poliuretan radio-opac, cu acoperire antimicrobiană din argint

Cateter drenaj ventricular cu bolt cranian Enlife

Cateterul de drenaj lombar extern este utilizat pentru drenarea LCR în timpul unei terapii. Drenajul lombar extern este utilizat pentru a trata fistulele lichidului cefalorahidian pentru diagnosticul invaziv al hidrocefaliei cu presiune normală (NPH). Este livrat cu un ac Tuohy, un conector de blocare Luer și un accesoriu de sutură cu fante, precum și alte accesorii. Toate Cateterele de drenaj Silverline® încorporează un aditiv de argint cu rolul de a reduce posibilitatea compromitere microbiana.

Are un numar de 20 de deschideri, este realizată din poliuretan radio-opac și acoperită cu argint, iar durata aplicarii este pe termen scurt, nu mai mult de 30 de zile.

Material: poliuretan radio-opac

Cateter drenaj lombar extern Enlife

Setul de drenaj ventricular extern cu placă și clemă (External Ventricular Drainage) este utilizat pentru drenarea și colectarea lichidului cefalorahidian în timpul drenajului ventricular extern. Kitul conține un conector de blocare Luer pentru a atașa un cateter ventricular, o sondă cu funcție de drenaj, precum și o cameră de picurare și o pungă de colectare înlocuibilă. Conexiunea tubului include un orificiu de injecție. Kit-ul EVD cuprinde, de asemenea, două supape cu trei căi pentru conectarea traductoarelor de presiune proximale și distale, precum și o cameră de pompare și o supapă de reținere. Camera de picurare este ventilată printr-un filtru înlocuibil. Camera de picurare este montată pe o placă cu gradări mmHg și cmH2O, ceea ce facilitează poziționarea pacientului pentru a localiza foramenul Monroi. Cu excepția filtrului și a sacului de colectare, toate conexiunile tubului sunt legate permanent.

Accesorii pentru kitul de drenaj ventricular extern

Pungile de colectare și filtrele de schimb sunt disponibile pentru ambele seturi de drenaj pentru ventriculul extern.

Set de drenaj ventricular extern cu placă și clemă Enlife

Setul de drenaj ventricular extern cu placă și clemă (External Ventricular Drainage) este utilizat impreuna cu Cateterul de drenaj ventricular Spiegelberg.

Cateterul de drenaj ventricular Silverline® este utilizat pentru drenarea LCR pentru a reduce presiunea intracraniană crescută – de exemplu în cazul hemoragiei subarahnoidiene, a leziunilor cerebrale traumatice și a hidrocefaliei acute. Cateterul de drenaj ventricular este fabricat din poliuretan radio-opac. Are un vârf rotund închis, iar tubul este gradat. Este livrat cu o mandrină, un trocar, un conector de blocare Luer și un accesoriu de sutură cu fante.

Material: poliuretan radio-opac

Cateter drenaj ventricular Enlife

Pentru mai multe informatii consultati brosura Spiegelberg, Germania>>

Enlife Solutions - Medical eShop & News

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: