Soluții pentru drenajul ventricular extern și drenajul lombar extern

  • Cateter de drenaj ventricular Silverline® cu bolt cranian

Cateterul de drenaj ventricular Silverline® este utilizat pentru drenarea LCR pentru a reduce presiunea intracraniană crescută. Indicațiile pot include hemoragia subarahnoidă, traumatism cerebral traumatic și hidrocefalie acută. Acesta prezintă un vârf rotund închis cu gradări de adâncime etichetate. Toate Cateterele de drenaj ventricular Silverline® încorporează un aditiv de argint cu rolul de a reduce posibilitatea compromitere microbiana. Se livrează cu o mandrină, un trocar, un conector Luer lock, o sutură cu atașament cu fante și un capac de etanșare.

Cateterul de drenaj ventricular este fixat pe calvaria cu un șurub cranian. După realizarea unei găuri și dura este deschisă, cateterul este introdus în ventricul. Șurubul este apoi glisat peste cateter și înșurubat în calvaria. Cateterul este apoi fixat cu o piuliță de blocare.

Material: poliuretan radio-opac, cu acoperire antimicrobiană din argint

Cateter drenaj ventricular cu bolt cranian Enlife
  • Cateter de drenaj lombar extern Silverline®

Cateterul de drenaj lombar extern este utilizat pentru drenarea LCR în timpul unei terapii. Drenajul lombar extern este utilizat pentru a trata fistulele lichidului cefalorahidian pentru diagnosticul invaziv al hidrocefaliei cu presiune normală (NPH). Este livrat cu un ac Tuohy, un conector de blocare Luer și un accesoriu de sutură cu fante, precum și alte accesorii. Toate Cateterele de drenaj Silverline® încorporează un aditiv de argint cu rolul de a reduce posibilitatea compromitere microbiana.

Are un numar de 20 de deschideri, este realizată din poliuretan radio-opac și acoperită cu argint, iar durata aplicarii este pe termen scurt, nu mai mult de 30 de zile.

Material: poliuretan radio-opac

Cateter drenaj lombar extern Enlife
  • Set de drenaj ventricular extern cu placă și clemă (EVD)

Setul de drenaj ventricular extern cu placă și clemă (External Ventricular Drainage) este utilizat pentru drenarea și colectarea lichidului cefalorahidian în timpul drenajului ventricular extern. Kitul conține un conector de blocare Luer pentru a atașa un cateter ventricular, o sondă cu funcție de drenaj, precum și o cameră de picurare și o pungă de colectare înlocuibilă. Conexiunea tubului include un orificiu de injecție. Kit-ul EVD cuprinde, de asemenea, două supape cu trei căi pentru conectarea traductoarelor de presiune proximale și distale, precum și o cameră de pompare și o supapă de reținere. Camera de picurare este ventilată printr-un filtru înlocuibil. Camera de picurare este montată pe o placă cu gradări mmHg și cmH2O, ceea ce facilitează poziționarea pacientului pentru a localiza foramenul Monroi. Cu excepția filtrului și a sacului de colectare, toate conexiunile tubului sunt legate permanent.

Accesorii pentru kitul de drenaj ventricular extern

Pungile de colectare și filtrele de schimb sunt disponibile pentru ambele seturi de drenaj pentru ventriculul extern.

Set de drenaj ventricular extern cu placă și clemă Enlife

Setul de drenaj ventricular extern cu placă și clemă (External Ventricular Drainage) este utilizat impreuna cu Cateterul de drenaj ventricular Spiegelberg.

Cateterul de drenaj ventricular Silverline® este utilizat pentru drenarea LCR pentru a reduce presiunea intracraniană crescută – de exemplu în cazul hemoragiei subarahnoidiene, a leziunilor cerebrale traumatice și a hidrocefaliei acute. Cateterul de drenaj ventricular este fabricat din poliuretan radio-opac. Are un vârf rotund închis, iar tubul este gradat. Este livrat cu o mandrină, un trocar, un conector de blocare Luer și un accesoriu de sutură cu fante.

Material: poliuretan radio-opac

Cateter drenaj ventricular Enlife

Pentru mai multe informatii consultati brosura Spiegelberg, Germania>>

Consultati aceste produse si pe site-ul nostru, Enlife Solutions:

Alte solutii pentru neurochirurgie craniana oferite de Enlife Solutions:

Monitor presiune intracraniana Enlife
Placa (Cranioplastie), defecte craniene
Enlife Solutions - Medical eShop & News

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: