ANALIZĂ: Clasamentul spitalelor private care au avut cele mai mari afaceri în 2014

Spitalul Ponderas

Ponderas, singurul spital din România specializat în chirurgie metabolică de avangardă, a avut cele mai mari afaceri în 2014, dintre toate spitalele private din ţara noastră, reiese dintr-o analiză ECONOMICA.NET. Spitalul Monza din Capitală şi spitalul Pelican din Oradea urmează în topul spitalelor private care au înregistrat cele mai mari afaceri anul trecut. Toate spitalele private din top 10 au avut anul trecut afaceri mari decât în 2013.

ECONOMICA.NET a realizat clasamentul societăţilor cu profil spitalicesc care au avut cele mai mari afaceri în 2014, funcţie de informaţiile comunicate de firmele de profil la Finanţe şi transmise în exclusivitate publicaţiei noastre de către ONRC.

Două firme cu profil spitalicesc din top trei şi-au cvintuplat, respectiv triplat profitul net în 2014.

Concret, firma prin care operează spitalul Ponderas şi-a cvintuplat profitul net în 2014 faţă de cel raportat în 2013, iar societatea prin care operează spitalul Pelican din Oradea a avut profit net de peste trei ori mai mare decât în anul 2013, reiese din calculele făcute pe baza informaţiilor din bilanţurile societăţilor.

Toate firmele cu profil spitalicesc din top 10 au avut afaceri nete mai mari în 2014 decât în anul 2013, potrivit datelor analizate de ECONOMICA.NET.
Cea mai mare creştere a afacerilor nete în 2014 dintre spitalele din top 10 a raportat-o spitalul Monza a cărui cifră de afaceri netă a urcat de peste trei ori faţă de nivelul din 2013.

Două spitale din top 10 au raportat în 2014 profituri nete de peste trei ori mai mari decât în 2013: spitalul Pelican din Oradea (pe locul trei la nivel naţional, după afacerile rulate anul trecut) şi Hyperclinica MedLife-Genesys (poziţia a opta în topul naţional după nivelul afacerilor rulate).

Iată clasamentul societăţilor cu profil spitalicesc care au făcut cei mai mulţi bani anul trecut:

Singurul spital din România specializat în chirurgie metabolică de avangardă a avut cele mai mari afaceri în 2014, dintre toate spitalele private din ţara noastră.

Delta Health Care SRL care deţine spitalul Ponderas, singurul din România specializat în chirurgia obezităţii, a avut cele mai mari afaceri nete în 2014, dintre toate firmele care operează unităţi private cu profil spitalicesc din România.

Citeste mai mult aici.
Sursa: economica.net

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: